Menu

Ready Mades

 

 

Het gamma ready mades is volledig traditioneel bereid, er komen geen externe firma’s aan te pas.  Hier worden er bewaarmiddelen aan toegevoegd.  Het voordeel is dat deze boilies maanden goed blijven, dus geen diepvries nodig voor bewaring.  

De samenstellingen van onze 8 soorten werden in de loop van de jaren steeds verder geperfectioneerd om een zo volledig mogelijke voedselbron voor de karper te verschaffen.  We gebruiken enkel verse ingrediënten, natuurlijke flavours en additieven.  We maken ook gebruik van een nieuwe volautomatische kooklijn om nog meer aan jullie eisen te voldoen.

Ons gamma ready mades zijn zowel in de verkooppunten als bij Speed Carp zelf te verkrijgen.

Alles is verkrijgbaar in 10, 16, 18, 20 en 24mm.  Voor de 10 en 14mm boilies vragen we een extra kost.

Crushed Boilies:

Vanaf nu is het gedaan met pijnlijke handen en polsen.  De klanten van ons aas kunnen de crusher opbergen, want hun favoriete boilies kunnen op bestelling industrieel gecrushed worden.  De kosten zijn inbegrepen in de prijs van de boilies.

* Ready Yellow Birdfood Spice 

Een onweerstaanbare kruidige boilie voor elk jaargetijde.

Wijzelf houden van de kruidige geur en vooral de zachte kruidige smaak van deze boilie, echter, het zijn de karpers die het moeten lusten en laat dat nu absoluut geen probleem zijn.

De Malay-spice die gebruikt wordt is niet het enige smaak/geur-ingrediênt dat gebruikt wordt, een mooi gevarieerd boeket aan smaak en geurmakers werden aangewend bij de ontwikkeling van deze boilie.

Bijna 2 volle seizoenen werd deze boilie in testfase gehouden teneinde zeker te zijn dat wij zonder enige schroom mogen spreken van een topper in ons assortiment.

Menig PB sneuvelde bij onze testvissers toen zij deze boilies ingezet hebben dus het vertrouwen is zeer hoog in deze boilie.

Succes verzekerd !

Naar onze webshop: Yellow Birdfood Spice

Voor prijzen zie onze webshop

Webshop

* Fish Bouquet 

De naam zegt bijna alles over deze pure vis-boilie.

Verschillende vismelen werden in combinatie met Krill samengebracht om tot deze sublieme boilie te bekomen.

Uiteraard is het gebruik van een "vis-flavour" logisch en hebben wij een unieke flavour gebruikt die "voorlopig" enkel te verkrijgen is als toevoeging in onze boilies.

De boilie op zich is in principe inzetbaar gedurende het ganse jaar maar uiteraard kan dat verschillen van water tot water.

Wij zijn alvast overtuigd en zijn er zeker van dat wij met deze boilie een schot in de roos hebben.

​Alvast heeft veel succes gewenst met deze uitstekende keuze.

Naar onze webshop: Fish Bouquet

Voor prijzen zie onze webshop

Webshop

* Lady Killer 

Deze boilie met een bijzondere maar vooral "figuurlijke" naam zal iedereen met verstomming slaan.

Samengesteld met een uiterst aantrekkelijke Birdfood-combinatie en voorzien van een sublieme flavour.

De boilie is in 2017 uitvoerig getest en mag nu eindelijk op de markt gepresenteerd worden. Wij zijn ervan overtuigd dat U met de keuze van deze boilie de nodige supervangsten zal verwezelijken.
Zorg dan ook maar voor de nodige vrije mb's op geheugenkaartjes van uw fototoestel.

Naar onze webshop: Lady Killer

Voor prijzen zie onze webshop

Webshop

* White Cream - Black Pepper

 

 

Dit is een boilie op basis van birdfood.  Zijn witte kleur zorgt onderwater voor een ware revolutie.  Zeker tijdens de koudere maanden brengt hij veelvuldig vis op de mat.  Hij kan dus zowel als winter- en als zomeraas bestempeld worden.  Het is ook een uitstekend alternatief op waters waar vismeelboilies hun vangkracht hebben verloren.  De geur en smaak van deze zorgvuldig samengestelde boilie doet verlangen naar meer.

 

Naar onze webshop: White cream - Black Pepper

Voor prijzen zie onze webshop

Webshop

* Peach Pineapple

Een neutrale boilie die toch voor het verschil kan zorgen tussen blanken of vangen!  Peach is trouwens heel erg instant gebleken en ook ideaal om tijdens de koudere maanden mee aan de slag te gaan.  De flavour heeft een zeer volle smaak en ruikt naar levensechte, sappige perziken!  Bovendien heeft de roze kleur van deze boilie nog iets extra visuele aantrekkingskracht.

Naar onze webshop: Peach pineapple

Voor prijzen zie onze webshop

Webshop

 

* Squid Caviar

De regelrechte topper en meest verkochte boilie uit het gamma die overal en altijd vis vangt, waar je hem ook inzet.  Deze bevatten een uitmuntend squid-extract en alsof dat nog niet voldoende is ook nog een caviar-extract die samen het perfecte koppel vormen!  Als flavour werd gekozen voor de alom bekende monster crab die het geheel volledig afwerkt.

Naar onze webshop: Squid Caviar

Voor prijzen zie onze webshop

Webshop

 

* Green Lipped Mussel


Deze boilie heeft dezelfde basis als de squid caviar.  Het GLM-extract in vloeibare en in poedervorm, doen dit aas zacht en subliem ruiken.  De smaak is bovendien uniek en onmiskenbaar.  Duidelijk een vismeelboilie waar je overal mee aan de slag kan.

Naar onze webshop: Green Lipped Mussel

Voor prijzen zie onze webshop

Webshop

 

* Krill Langoustine

Dit is een boilie die goed verteerbaar is.  Zowel instant als bij een voercampagne, zal deze waanzinnige resultaten opleveren.  Hij bevat dan ook erg veel krill, bovendien maakt de speciale krill flavour de boilie helemaal af.  Een aanrader die loopt als een trein, zowel in de zomer als in de winter.

Naar onze webshop: Krill Langoustine

Voor prijzen zie onze webshop

Webshop

 

* Fish Tropical Ice

Deze boilie bevat verschillende soorten vismeel, afgewerkt met een unieke mix van flavours.  De geur en smaak doet je meteen denken aan kauwgomballen.  Een absolute vanger als het moeilijk gaat.

Naar onze webshop: Fish Tropical Ice


Voor prijzen zie onze webshop

Webshop

 

* nieuw 2017 toasted almand & tigernut 

Onze almond tigerut bevat  pinda's almandelnoten tigernoten , is een echt topprodukt.  Dit is een regelrecht zomeraas.  Hoe warmer de watertemperatuur, hoe beter deze de vis op de voerplaats houdt. eveneens doet  hij zijn werk uitstekend in de 4 seizoenen van jaar.

Naar onze webshop: Toasted Almond & Tigernut

Voor prijzen zie onze webshop

Webshop

 

* Nieuw alm coco banana

Een vleugje amandel (almond), pure coco's en een sublieme afwerking van bananen-flavour.... dat omschrijft in een paar woorden deze super boilie.

Naar onze webshop: Alm Coco Banana


Voor prijzen zie onze webshop

Webshop

 

Nieuw Krill Tuna LO30

Zoals de naam ook aangeeft bevat deze boilies een flink deel krill en tonijnmeel.

Verder zijn er nog andere vismelen toegevoegd zodat we over een bijna pure vismeel boilie kunnen spreken.

Lo 30 vermelden wij nog graag, dit ingrediënt bestaat uit pure eiwitten van vis in poedervorm en door zijn kookbestendigheid mag dit uitstekende meel niet ontbreken

De boilie is dus heel rijk aan vitaminen en hoogwaardige eiwitten.
Inzetbaar gedurende het ganse jaar met een voorkeur vanaf het moment dat de temperaturen beginnen oplopen in het voorjaar tot ver in de winter.

Naar onze webshop: Krill Tuna LO30

 

 

Voor prijzen zie onze webshop

Webshop

Nieuw alm coco banana

Een vleugje amandel (Almond), pure coco shilfers en een sublieme afwerking van bananan*flavour.

Dat omschrijft in een paar woorden deze superboilie

Naar onze webshop: Alm coco banana

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor prijzen zie onze webshop

Webshop