Menu

Pellets

Pellets zijn een uitstekend aas om vis naar uw stek te lokken en te houden.  Ze zijn op vismeel gebaseerd en hebben een hoge voedingswaarde.  Vaak trekken ze ook veel witvis aan, wat de karper alleen nog meer nieuwsgieriger maakt en vervolgens ook laat azen.

Afbeelding Benaming 5kg 20kg
High attract mini pellets (4,5 mm) 22€ 70€
Crazy fish pellets (16 mm) 15,5€ 52€
Crushed squid caviar pellets 17€ 60€

* High attract mini pellets (4,5 mm):

Deze pellets worden normaal uitsluitend in de viskwekerijen in gebruik genomen.  Het percentage vismeel ligt beduidend hoger dan bij andere soorten pellets.  De pellets zijn zeer rijk aan proteïnen en aminozuren.  Hun kleine afmeting is ideaal om een voerstek te onderhouden, omdat er heel veel voedseldelen over je stek liggen.

* Crazy fish pellets (16 mm):

Deze donkerzwarte pellets bevatten tal van hoogwaardige ingrediënten zoals vis -en bloedproteïnen, die rijk zijn aan aminozuren, vitaminen en mineralen.  Ze hebben trouwens ook een extra behandeling gekregen in het proces met fish protein oil waardoor ze een goede vastheid verkregen hebben en lekker vettig zijn.  Ook ideaal voor de meervalvisserij.

* Crushed squid caviar pellets:

Deze pellets zijn behandeld met een squid en caviar extract om zich te onderscheiden van de traditionele vismeelpellets.  Bovendien zijn ze gecrushed om maximale aantrekkingskracht te garanderen.