Menu

Freezer Baits

Het gamma freezer baits is volledig traditioneel bereid, er komen geen externe firma’s aan te pas.  Ook worden er absoluut geen bewaarmiddelen aan toegevoegd.  Hou er dus rekening mee dat deze eens ze uit de diepvries genomen worden, slechts een beperkte houdbaarheid hebben. Mits vraag en een extra 10€/25kg, kan er een schimmelremmer in de boilies verwerkt worden.

De samenstellingen van onze 8 soorten werden in de loop van de jaren steeds verder geperfectioneerd om een zo volledig mogelijke voedselbron voor de karper te verschaffen.  We gebruiken enkel verse ingrediënten, natuurlijke flavours en additieven.  We maken ook gebruik van een nieuwe volautomatische kooklijn om nog meer aan jullie eisen te voldoen.

Opgelet: Ons gamma freezer baits zijn enkel rechtstreeks bij Speed Carp te verkrijgen! U vindt deze niet in de winkel.

Onze freezer baits zijn verkrijgbaar in 10, 16,18,20 en 24mm.  Voor de 10mm boilies vragen we 1€/kg extra.

Crushed Boilies:

Vanaf nu is het gedaan met pijnlijke handen en polsen.  De klanten van ons aas kunnen de crusher opbergen, want hun favoriete boilies kunnen op bestelling  industrieel gecrushed worden.  De kosten zijn inbegrepen in de prijs van de boilies.

Assortiment:

* White Cream - Black Pepper

Dit is een boilie op basis van birdfood.  Zijn witte kleur zorgt onderwater voor een ware revolutie.  Zeker tijdens de koudere maanden brengt hij veelvuldig vis op de mat.  Hij kan dus zowel als winter- en als zomeraas bestempeld worden.  Het is ook een uitstekend alternatief op waters waar vismeelboilies hun vangkracht hebben verloren.  De geur en smaak van deze zorgvuldig samengestelde boilie doet verlangen naar meer.

Naar onze webshop: White Cream - Black Pepper

Voor prijzen zie onze webshop

WEBSHOP

* Peach Pineapple

Een neutrale boilie die toch voor het verschil kan zorgen tussen blanken of vangen!  Peach is trouwens heel erg instant gebleken en ook ideaal om tijdens de koudere maanden mee aan de slag te gaan.  De flavour heeft een zeer volle smaak en ruikt naar levensechte, sappige perziken!  Bovendien heeft de roze kleur van deze boilie nog iets extra visuele aantrekkingskracht.

Naar onze webshop: Peach Pineapple

Voor prijzen zie onze webshop

WEBSHOP

* Squid Caviar

De regelrechte topper en meest verkochte boilie uit het gamma die overal en altijd vis vangt, waar je hem ook inzet.  Deze bevatten een uitmuntend squid-extract en alsof dat nog niet voldoende is ook nog een caviar-extract die samen het perfecte koppel vormen! Als flavour werd gekozen voor de alom bekende monster crab die het geheel volledig afwerkt.

Naar onze webshop: Squid Caviar

Voor prijzen zie onze webshop

WEBSHOP

* Green Lipped Mussel

Deze boilie heeft dezelfde basis als de squid caviar.  Het GLM-extract in vloeibare en in poedervorm, doen dit aas zacht en subliem ruiken.  De smaak is bovendien uniek en onmiskenbaar.  Duidelijk een vismeelboilie waar je overal mee aan de slag kan.

Naar onze webshop: Green Lipped Mussel

Voor prijzen zie onze webshop

WEBSHOP

* Krill Langoustine

Dit is een boilie die goed verteerbaar is.  Zowel instant als bij een voercampagne, zal deze waanzinnige resultaten opleveren.  Hij bevat dan ook erg veel krill, bovendien maakt de speciale krill flavour de boilie helemaal af.  Een aanrader die loopt als een trein, zowel in de zomer als in de winter.

Naar onze webshop: Krill Langoustine

Voor prijzen zie onze webshop

WEBSHOP

* Fish Tropical Ice

Deze boilie bevat verschillende soorten vismeel, afgewerkt met een unieke mix van flavours.  De geur en smaak doet je meteen denken aan kauwgomballen.  

Een absolute vanger als het moeilijk gaat.

Naar onze webshop: Fish Tropical Ice

Voor prijzen zie onze webshop

WEBSHOP

*nieuw 2017 red all spice 

De samenstelling bevat verschillende soorten vismeel, lever, robin red en een zeer uniek kaas-extract.  De red spice pepper die hieraan werd toegevoegd, is een echt topprodukt.  Dit is een regelrecht zomeraas. 

Hoe warmer de watertemperatuur, hoe beter deze de vis op de voerplaats houdt.

Naar onze webshop: Red All Spice

Voor prijzen zie onze webshop

WEBSHOP

* nieuw 2017 alm coco banaan 

Een zachte en kruidige boilie met een explosie van smaken.  De samenstelling bestaat uit een 9-tal eetlustopwekkende kruiden, waardoor deze boilie naar kaneel gaat smaken.  Na deze kruiden gaat de chilli fel overheersen.  Deze boilie bevat slechts 5% vismeel.  Zeker een boilie waar we in de toekomst nog veel gaan van horen. 

De recente vangsten liegen er alvast niet om.

Naar onze webshop: Alm Coco Banaan

Voor prijzen zie onze webshop

WEBSHOP

* nieuw 2017 Toasted Almond Tigernut 

Onze Almond Tigernut bevat pinda's, amandelnoten alsook tijgernoten, dit is een echt topprodukt !

Een regelrecht zoomeraas!!

Hoe warmer de temperatuur, hoe beter deze de vis op de voerplaats houd.

Maar dat neemt niet weg dat deze boilie ook zijn werk doet tijdens de overige seizoen !

Naar onze webshop: Toasted Almond Tigernut

Voor prijzen zie onze webshop

WEBSHOP