Menu

Boiliemixen

Voor de fanatieke karpervissers die hun eigen boilies rollen, hebben we een 7-tal nauwkeurig samengestelde boiliemixen.  Al deze mixen verwerken vrij gemakkelijk en hebben hun vangkracht al uitvoerig bewezen in binnen- en buitenland.  Alles is verkrijgbaar in een 3 of 10kg emmer, grotere hoeveelheden zijn natuurlijk ook verkrijgbaar op bestelling.

Benaming €/3Kg €/10Kg
Neutral Mix 12€ 34€
Birdfood Mix 13,75€ 40€
Forest Red Fruit Mix 15,5€ 47€
High Fish Mix 13,75 40€
Fish, Squid & Caviar Mix 17€ 50€
Hot Spice Mix 16€ 47€
FCB Mix 19€ 58€

 

 

 

 

 

 

 

* Neutral Mix

Dit is de basismix voor de karpervisserij.  Iedereen die ooit zelf z’n boilies gerold heeft, weet wat er in een ideale mix hoort te zitten.  Dus wil je een pure basismix zonder extra toevoegingen, dan hoef je niet verder te zoeken.  Deze is te gebruiken met eender welke flavour.

* Birdfood Mix

Onze uitmuntende neutrale mix, die verrijkt werd met tal van schitterende vogelzaden plus het alom bekende cédé of eivoer.  Dit is niet zomaar een birdfood, oordeel zelf maar.  Deze mix is erg goed te gebruiken in combinatie met een fruitige of cream flavour.

* Forest Red Fruit Mix

De perfecte wintermix, grof van structuur en licht verteerbaar.  Deze samenstelling bevat reeds een goede smaak, waardoor deze zowel met als zonder flavour kan ingezet worden.  Een flavour extra kan alleen maar verbetering brengen.

* High Fish Mix

Een vismix met talrijke soorten verse vismelen.  Door toevoeging van een speciaal visextract heeft deze mix een bijzonder hoog oliegehalte waardoor deze werkelijk rolt als een trein. Probeer deze boiliemix met de squid octopus flavour.

* Fish, Squid & Caviar Mix

Hier heb je onze ideale vismix.  We namen de sublieme high fish mix, die zich in het verleden al verschillende keer bewezen heeft.  Daar voegden we een squid extract aan toe.  Dit extract fungeert als eetlustopwekker en bevat talrijke aminozuren.  En als dit nog niet voldoende is, voegden we er ook een kaviaar extract aan toe wat de mix gewoon ‘vangtastisch’ maakt.  In combinatie met de monster crab flavour een onderwaterexplosie.

* Hot Spice Mix

Deze mix bevat verschillende soorten vismeel, birdfood en last but not least verschillende hete kruiden.  Het is een speciale boiliemix die niet op elk water goed vangt, wel is bewezen dat deze mix op bepaalde waters elke vis weet te verleiden.  Deze is zeker het proberen waard, samen met een kruidige flavour laat hij je niet in de steek.

* FCB Mix

De samenstelling van deze mix bestaat uit vismelen, kaas- en leverextract, robin red, birdfood, melkeiwitten en eialbumine.  Zo bekomen we een explosieve combinatie, ideaal met flavours als scopex , cream cheese of black pepper.